Thursday, January 13, 2011

COCO TOTE (Plain Apple Green)

COCO TOTE in plain apple green ni saya buat dalam proses belajar attached zipper pada beg.
Ukuran beg pun saya buat besar sikit sebab memang niat beg ni untuk kegunaan sendiri. Nak bawa laptop pun senang dan tidak terlalu mencurigakan. Kalau bawa beg laptop yang sedia ada, selalu rasa takut2 dalam diri.


Lagi satu, saya memang suker ngan warna-warna bright sebab warna ni ceria. Setakat ni saya da buat 2 beg untuk kegunaan sendiri.


Ni beg yang saya buat tuk diri sendiri. Ada upload pada post terdahulu. Bright colour...i like!!

 I'm not the type yang bawa handbag for shopping selalunya pun saya cuma bawa my CR big wallet and handphone saja. Bila da bawak barang penuh tangan, En. Z la jadik mangsa kena pegang CR ngan handphone saya...huh! (Sian kat dia) 


Lagi satu beg besar ni senang kalau terpergi shopping complex hari Sabtu dan lupa nak bawa own shopping bag. Jadi semua barang2 yang boleh disumbat...hehe saya sumbat jer. Barang kering saja ya...ikan dan segala macam lain sorry yar.







No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Titipan ...